Om mig

Om mig 

Jeg er eksamineret tegnsprogstolk i 2003 fra tolkeuddannelsen i Aarhus. Jeg har siden da arbejdet fast i faget hos tolkevirksomheder.

Den 1. november 2019 startede jeg som selvstændig tegnsprogstolk.

Mine mange år i branchen har givet mig en god ballast, og jeg tilbyder tolkning på et højt professionelt niveau. Mine faglige styrker er karakteriseret ved en stor viden omkring tolkning mellem døve og hørende. 

 

Jeg har solidt og bredt kendskab til opgavevarianter af alle typer, herunder socialt, kirke, jobrelateret, hospitals- og uddannelsestolkninger. Derigennem har jeg opnået et stort og alsidigt tegnforåd og er stærk i aflæsning og stemmetolkning.

 

Jeg har gennem årerne løbende taget en del efteruddannelser. Jeg har bl.a. bestået retstolkekurset, som giver mig mulighed for at tolke i alle retslige sammenhænge. Ydermere er jeg fjerntolk (videotolk), certificeret stress- og trivselskonsulent og har taget mange fagrelateret kurser gennem årerne.

 

Som person er jeg initiativrig og målrettet. Jeg er ligeledes ansvars- og tillidsfuld. Jeg tror på at dialog og tværfagligt samarbejde er godt, og jeg trives godt i både større og mindre sammenhænge samt med selvstændigt arbejde. Jeg er god til at være i mødet med mennesker i alle tænkelige situationer.

Som person kan jeg tilbyde en engageret og udadvendt tolk, som er ansvarsbevidst i min måde at arbejde på; jeg gør altid mit bedste, og jeg tager mit arbejde 100% seriøst. 

 

FAGLIGHED

NÆRVÆR

PASSIONMargit Brandt Jonassen

Kontaktoplysninger:


CVR: 40875603


Adresse:

Langelandsgade 11

8700 Horsens


Email: tolk@margittolk.dk


Mobil: 28794994Copyright © All Rights Reserved